Начало Общество Илчо Машев e носителят на наградата “Дух и сила” за 2019 година

Илчо Машев e носителят на наградата “Дух и сила” за 2019 година

СПОДЕЛИ
Илчо Машев

Илчо Машев от СК “Один” за трети път получи наградата “Дух и сила”

На 24 октомври, в зала „Арена Асарел“, в една изключително емоционална обстановка, беше връчена за трета година наградата „Дух и сила“, в памет на Кръстьо Тютюнджиев -младши, на изявен спортист от община Панагюрище.

В определения срок бяха подадени четири комплекта документи на кандидати за присъждане на наградата. Това бяха:

Божидара Карагьозова- хандбал

Гинка Юрукова- шахмат

Даниел Немски -лека атлетика

Иван Иванов – лека атлетика и футбол

Ивон Димитрова – лека атлетика

Илчо Машев – таекуон-до, кикбокс

Мариела Стоилова-лека атлетика

Мирослава Райчева- таекуон-до

Николета Карабойчева-лека атлетика

Ралица Караколева- лека атлетика

Таня Узунова-лека атлетика

Георги Тютюнджиев – член на Инициативния комитет обяви носителят на наградата „Дух и Сила” за 2019 година. За трета година беше отличен таекуондистът Илчо Машев. Наградата от 300 лева и грамота беше връчена от майката на Кръстьо Тютюнджиев – Недялка Тютюнджиева. Тъй като по регламен един спортист може да получава наградата три пъти, Инициативният комитет благодари на Илчо Машев за участието, за постигнатите високи резултати и го спонсорира допълнително с финансова подкрепа в размер на 100 лева.

По традиция Инициативният комитет връчи награда и за най-проспериращ млад атлет. Тази година призът отиде при Иван Иванов. Наградата връчи Кръстьо Тютюнджиев – старши.

Сред присъстващите на церемонията имаше много приятели на Кръстьо, които бяха подготвили поощрителни награди за всички спортисти, кандидатствали за наградата „Дух и сила”.

Специални предметни награди на младите спортни надежди връчи и Инициативният комитет. Подаръци получиха и треньорите на младите спортни надежди – Желязко Гагов, Любка Карагьозова, Катя Кроснарова и Христо Костурков.