Начало Култура Алекс Сърчаджиева и Нона Йотова идват в Панагюрище със спектакъла „Натали“

Алекс Сърчаджиева и Нона Йотова идват в Панагюрище със спектакъла „Натали“

СПОДЕЛИ

Импресарска къща „Вирджиния Втора“ ще представи в Панагюрище спектакъла „Натали“ с участието на Нона Йотова и Александра Сърчаджиева. Представлението ще се състои в голямата зала на Театъра, на 29 юни, от 19:00 часа.

Коя е Натали? Натали е една мечта! Натали е безсмъртният хит на Жилбер Беко. Невероятната мелодичност на френския шансон и неговата неостаряваща и завладяваща популярност. Непреодолимото желание, да бъдеш непреодолимо желан. Любовта, за която всеки мечтае.

Историята, която се разказва в „Натали“, може да се случи с всеки един от нас. Сюжетът на пиесата „Натали“ на Филип Бласбанд е базиран на търсенето на изгубената нежност. В „Натали“, две жени разнищват един мъж, така, както само те могат да го направят. Из основи. С най-малките пикантни подробности. От които, на моменти може и да се засрамиш. „Натали“ е криминална история. Един пъклен план, измислен и осъществен от една изключителна жена. Реализиран с участието на друга уникална жена.

Нона Йотова и Александра Сърчаджиева са актрисите, които играят тези две жени. Колкото и добре да ги познавате, тук ще ви изненадат с превъплъщенията си. Ще видите и нещо, което рядко се среща на театрална сцена: освен перфектното партньорство, ще видите приятелство. Ще видите как едни честни очи, срещат други честни очи и от тази среща се ражда спектакъл, който ще ви завладее със своята откровенност. Актрисите се вълнуват от емоциите, които преживяват на сцената. Зрителят забравя, че гледа театър и става съпричастен на тяхната история.

Александра играе три самоличности, с лекота и перфекционизъм. Нона е изкусен манипулатор, успяващ да отмъсти, и да отстои таланта и достойнството си. На всички, които още не са съпреживели магията “ Натали“ – това е покана за едно приятно съучастие. А, на тези, които ще я гледат пак, щастливо преоткриване!