Начало Общество Асарелци даряват любов и надежда на Ален, Цветан и Ивет

Асарелци даряват любов и надежда на Ален, Цветан и Ивет

СПОДЕЛИ

Асарелци и техните семейства продължават да помагат на трите сирачета от Панагюрище Ален, Цветан и Ивет Дерменджиеви. Останалите без родители деца непрекъснато усещат подкрепата и любовта на работещи в предприятието и техните близки. Последните трогателни жестове са от две млади семейства. На 15 юни младоженците Петя и Илиян Аневи, децата на Мария Петрова – Мери, събраха в сватбения си ден 500 лева, които дариха за летни дрешки на децата. Малката Ивет получи като подарък и парти за рождения си ден на 26 юни. Примерът им бе последван от Виктор и Надежда Станоеви, които са част от семейството на д-р Владимир Станоев, работил като медик в дружеството. В най-щастливия си ден те събраха 438 лева, с които ще подготвят тримата ученици, за да посрещнат със самочувствие първия училищен звънец през септември.
И тъй като доброто вдъхновява, в края на септември младите Стойка и Стефан Костуркови от семейството на новия лидер на фирмената структура на СМФ „Подкрепа“ Николай Попниколов ще съберат пари за малчуганите по време на кръщенето на дъщеря им Стафани. В кампанията се включи и Цецо Петров, представител на партньора ни „Либхер“, който ще осигури за Ален, Цветан и Ивет компютър.
„Живеем в свят изпълнен със страдание. А не би трябвало да е така. Нека възпитаваме душите си да сеизпълват  с надежда и пребъдат в светлината. Любовта ражда милосърдието“, заявява Мери, която стартира кампанията за подкрепа на трите деца. И събуди доброто у другите.