Начало Култура Асен Блатечки и Атанас Атанасов спорят за жена на сцената в Панагюрище

Асен Блатечки и Атанас Атанасов спорят за жена на сцената в Панагюрище

СПОДЕЛИ

На 25 януари панагюрската публика ще има възможността да се наслади на комедията „Кредитът“. Продукцията ще гостува на сцената на Театър Дом-паметник от 19:00 часа.

Асен Блатечки и проф. Атанас Атанасов ще влезнат в твърде комични и не дотам смешни отношения в „Кредитът“ – новият спектакъл на Драматичен театър – Пловдив. Звездата от „Стъклен дом“ Блатечки е в ролята на мастит банков директор, а Атанасов отива при него, за да му иска кредит. Младият и очарователен банкер виждайки възрастта на молителя, му отговаря: „Няма как да стане. Не можете да го изплатите.“ Тогава мъжът отсреща го заплашва: „Давайте парите – иначе ще спя с жена ви.“ „Глупости – това не е възможно, вижте се само на какво приличате“, отговаря му банкерът. Така се заплита интригата – 60-годишният мъж се кани да прелъсти съпругата на младия и самоуверен мъж.

“Кредитът” е една наистина луда история, за която няма да ви кажем нищо. Не искаме да ви ограбим от удоволствието да бъдете изненадани. А и историите на Жорди Галсеран не са за разказване, те се възприемат с всички сетива. Съвсем леко повдигаме завесата- това е една от най- невероятните истории, които някога могат да се случат в кабинета на един мастит банков директор.

“Кр€дитът” от Жорди Галсеран
превод – Нева Мичева

режисьор – Бина Харалампиева
сценография – Петя Стойкова
музика – Мартин Каров

Участват: Асен Блатечки и Атанас Атанасов
със специалното участие на Калин Врачански и Василена Атанасова

Билети от 12 лв. и 15 лв.
на касата на Културен дом,
Станимир Дашев

За групови заявки:
Катя Лазарова,
0894480744