Начало Култура „Българска история“ пуска тетрадки с Велики българи

„Българска история“ пуска тетрадки с Велики българи

41
0
СПОДЕЛИ

0102656001408958024_0Екипът на образователния сайт „Българска История“ съобщи, че по случай 15 септември пуска тетрадки с ликовете на велики българи, които ще бъдат на пазара в началото на следващия месец.

Желаещите да закупят тетрадките с образите на Левски, Ботев, Вазов и други български исторически личности, могат да го направят още сега.

Ето какво гласи съобщението на Фейсбук страницата на „Българска история“:

Представяме ви реализацията на една идея, която се зароди в последните месеци и която осъществяваме съвместно с издателите ни от БГ Учебник.

По случай началото на новата учебна година пускаме серията „Тетрадки с велики българи“. На колажа виждате различни корици, на които са изобразени емблематични личности от миналото ни. Изборът им не е случаен, тъй като считаме, че всеки един български ученик трябва добре да познава делото и приноса им за родната история.

Това е поредният ни ход, с който искаме да покажем, че възпитаването в родолюбие от най-ранна възраст е сигурна основа за изграждането на личността. От опита си до момента с работата с ученици се уверихме, че това е един подходящ начин за подсилване именно на тази важна ценност.

Тетрадките може да поръчате с предварителна заявка още от днес и да ги получите в началото на септември: http://bguchebnik.com/izdaniya-na-bg-uchebnik.html

Източник: bgnow.eu