Начало Развлечение Прожекции в кино „Модерен театър“ за тази седмица

Прожекции в кино „Модерен театър“ за тази седмица

23
0
СПОДЕЛИ

 

Два екшъна очакват киноманите в кино “Модерен театър “ тази седмица, а малчуганите отново ще се забавляват с любимия си „Спасителен отряд“.

p_237325НЕПОБЕДИМИТЕ 3– Премиера

В ролите: Силвестър СталоунРандиКотурХарисън Форд, Антонио БандерасМел ГибсънДжейсън СтейтъмДжет Ли, Уесли СнайпсДолф Лундгрен, Арнолд Шварценегер

Жанр: ЕкшънТрилърПриключенски

Дата: 27.08.2014 г.

Час: 19:00 ч.

Цена на билет: 5,00 лв.

Барни (Сталоун), Кристмъс (Стейтъм) и останалата част от екипа се изправят лице в лице с Конрад Стоунбанкс (Гибсън), който преди години е съосновател на „Непобедимите“ заедно с Барни. Стоунбанкс впоследствие се превръща в безмилостен търговец на оръжие и някой, който Барни е бил принуден да убие… или поне така си е мислел. Стоунбанкс, който е избегнал веднъж смъртта преди това, сега прави тази негова мисия за край на „Непобедимите“, но Барни има други планове. Барни решава, че трябва да бори старата кръв с нова кръв и донася нова ера в отбора на „Непобедимите“, набирайки по-млади, по-бързи и по-технологични хора. Последната мисия се превръща в сблъсък на класическия стил на старата школа в сравнение с високотехнологичния стил на „TheExpendables“.

 

p_235605САМОЛЕТИ: СПАСИТЕЛЕН ОТРЯД 3D – Премиера

Жанр: Анимация

Дата: 30.08.2014 г.

Час: 17:00 ч.

Цена на билет: 4,00/6,00 лв.

„Самолети: Спасителен отряд“ е ново анимационно приключение, с  пожарогасителни самолети, отдадени на мисията да опазят историческия и природен парк „Връх Пистън“ от бушуващите горски пожари.Когато световноизвестният въздушен състезател Дъсти разбира, че двигателят му е повреден и може никога повече да не се състезава, той решава да „превключи на друга скорост“ и да се впусне в света на въздушното гасене на пожари. Дъсти обединява сили с хеликоптера и ветеран огнеборец Блейд Рейнджър и неговия смел екип. Заедно, безстрашната група ще се изправи срещу мощен горски пожар, а Дъсти ще научи какво е необходимо, за да се превърнеш в истински герой.

 

p_236998ГРАД НА ГРЕХА: ЖЕНА, ЗА КОЯТО ДА УБИВАШ – Премиера

В ролите: Ева Грийн, Джулия Гарнър, Кристофър Лойд, Лейди Гага, ,Брус Уилис, Джесика Алба, Мартон Чокаш, Джейми Кинг и др.

Жанр: Екшън, Трилър, Криминален

Дата: 30.08.2014 г.

Час: 19:30 ч.

Цена на билет: 5,00 лв.

Забранен за лица под 16 години

Сюжетът на продължението на “Град на греха” е разделен на четири взаимосвързани истории, които са озаглавени “Жена, за която да убиваш”, “Просто още една съботна вечер”, “Огромната загуба” и “Дългата лоша нощ”.
“Жена, за която да убиваш”.

Бившият фотограф от Бейсин Сити ДуайтМаккарти (в ролята ДжошБролин) е привикан от своята бивша любовница Ава Лорд (Ева Грийн), която иска да се измъкне от капана на жестокия си съпруг Деймиън Лорд (МартонЧокас). Но много скоро Дуайт разбира, че истинските намерения на Ава са съвсем различни.