Начало Развлечение Българският филм „Възвишение“ с премиера в кино „Модерен театър“

Българският филм „Възвишение“ с премиера в кино „Модерен театър“

СПОДЕЛИ

ЛИГАТА НА СПРАВЕДЛИВОСТТА – 3D Премиера
Жанр: Екшън, Фентъзи, Приключенски
В ролите: Киърси Клемънс, Киъран Хайндс, Амбър Хард, Гал Гадот, Джейсън Момоа, Хенри Кавил, Джей Кей Симънс, Ейми Адамс, Бен Афлек, Рей Фишър
Дата: 22.11.2017 г. (сряда)
Час: 18:45 часа
Дата: 24.11.2017 г. (петък)
Час: 19:00 часа
Цена на билета:
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.

В „Лигата на справедливостта“ Земята е атакувана от най-зловещите извънземни сили, развихря се един античен злодей, който се възползва от нейната уязвимост след смъртта на сина на Криптон.
Ако човечеството има шанс да оцелее, Батман и Жената чудо трябва да убедят своите нови попълнения мета-човеци Киборг, Аквамен и Светкавицата да обединят сили в битката за спасение на планетата.

СИНЪТ НА ГОЛЯМАТА СТЪПКА– 3D Премиера
Жанр: Анимация, Детски
Държава: Франция, Белгия
Дата: 25.11.2017 г. (събота)
Час: 16:30 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.

Тийнейджърът Адам се отправя на епично приключение, за да разкрие истинската самоличност на изчезналия си баща. Той обаче е не кой да е, а легендарният Голямата стъпка! Адам разбира, че е надарен с неподозирани супер сили, с помощта на които ще се изправят срещу преследваща ги корпорация.

ВЪЗВИШЕНИЕ – Премиера
Жанр: Драма, Комедия, Исторически
Държава:България
В ролите: Владимир Михайлов, Ивайло Димитров, Кирил Ефремов, Христо Петков, Веселин Анчев, Александър Алексиев, Стоян Дойчев, Благовест Благоев, Станислав Ганчев, Румен Гавазанов, Антонио Димитриевски
Дата: 25.11.2017 г. (събота)
Час: 19:00 часа
Цена на билета: 5,00 лв.

Историята във “Възвишение” преплита исторически факти с художествена измислица. През 1872 година Димитър Общи и сподвижниците му осъществяват Арабаконашкия обир. Сред тях са Гичо и Асенчо – полу-революционери, полу-разбойници, които получават задача да издирят и лично да предадат писмо на Левски. Търсенето на Апостола се превръща в трагикомично приключение, изпълнено с интриги, подлост и предателства. Постепенно революционният ентусиазъм на Гичо и Асенчо отстъпва място на разочарованието и огорчението – състояния толкова познати и на всеки съвременен българин!