Начало Общество БЧК-Панагюрище обмени опит с доброволци от Ямбол

БЧК-Панагюрище обмени опит с доброволци от Ямбол

СПОДЕЛИ

Състоя се среща за обмяна на опит между доброволци от Панагюрище и Ямбол

В зала „Юбилейна“ в Ямбол се състоя среща за обмяна на опит между доброволци от Общинската организация на БЧК-Панагюрище и доброволци от ямболската Червенокръстка организация. Срещата бе открита от инж. Митко Филипов, Директор на Секретариата на ОС на БЧК-Ямбол, който представи участниците и целта на срещата. Поздрав към доброволците поднесе д-р Антоанета Антонова, председател на ОС на БЧК-Ямбол.

По време на срещата бяха презентирани дейностите на ямболската Червенокръстка организация. Доброволци на БМЧК-Ямбол представиха кампании и проекти, които реализират с младите хора от областта.

Г-жа Ваня Георгиева, председател на Общинската организация на БЧК-Ямбол запозна гостите с дейностите, които се реализират в дружествата на БЧК в община Ямбол.

Г-жа Павлинка Дундарова, председател на общинската организация на БЧК-Панагюрище, представи инициативите, които реализират в полза на уязвимите граждани в община Панагюрище.

Целта на срещата беше опознавателна, поставиха се основите на едно добро сътрудничество в бъдеще между двете хуманитарни организации. В срещата участваха членове на Обл. съвет на БЧК-Ямбол, щатни служители на организацията и медии.