Начало Култура Билетите за „Смях в залата“ свършиха

Билетите за „Смях в залата“ свършиха

СПОДЕЛИ
restorant

Билетите за театралната постановка "Смях в залата", която ще се състои на 15 ноември в театър Дом-Паметник от 19 часа вече са изчерпани, разбрахме от касата на театъра. Продукцията е на театър "Иван Димов" Хасково, а главен режисьор постановчик е идолът на цяло поколение дами Асен Блатечки. Освен, че е режисьор той и участва в представлението, а другите му звездни партьори са:  Калин Врачански, Яна Маринова, Невена Бозукова, Милена Маркова, Алексей Кожухаров, Стефан Щерев-Чечо, Добриела Попова, Васил Банов.
“Смях в залата” е блестящ фарс, с вълнуващ и смешен сюжет.
Представете си пътуваща театрална трупа, която ще тръгва на турне в Америка с амбицията да покори публиката. Включително и Бродуей. Въпреки огромното желание на режисьора и актьорите за феноменален успех, следват куп неудачи и неразбории, които започват още от генералната репетиция. Зрителите стават свидетели не само на това, което се случва на сцената, но и зад кулисите. Любов, интриги и солени закачки, майсторски заплетени от английския драматург Майкъл Фрейн.

„Смях в залата” / „Още веднъж отзад”/ е най-емблематичната пиеса на Майкъл Фрейн, завършена през 1982 г. Пиесата е отличена с наградите на Стандарт Драма и Обществото на театрите от Уест Енд за НАЙ-ДОБРА КОМЕДИЯ НА ГОДИНАТА. 

Засиленият интерес на панагюрската публика към  култовото заглавие, пролича от това, че всички билети бяха изкупени още в началото на месеца. Интересът обаче е голям и дали от театъра няма да решат да пуснат и извънредни билети, както направиха за оперетната постановка на Старозагорката опера "Българи от старо време" в седмицата на изкуствата през юни. Припомняме ви, че за нея бяха продадени рекордните 600 билета  при капацитет на седящите места в театъра от 550 места. Залата беше препълнена, а бяха вкарани и около 50 допълнителни стола.
Засега обаче от театъра казват, че билети няма.

1 КОМЕНТАР