Начало Култура “Бившата жена на моя живот” на сцената на Театър Дом-паметник, Панагюрище

“Бившата жена на моя живот” на сцената на Театър Дом-паметник, Панагюрище

СПОДЕЛИ
restorant

Тази вечер на сцената на Театър Дом-паметник в Панагюрище актьорите от Театрална къща “VIVA ARTE” ще представят спектакъла “Бившата жена на моя живот” от Жозиан Баласко. Режисьор на постановката е Велко Кънев, сценографията и костюмите са на Антония Попова. В ролите на Том, Франки, Жан Франсоа и Офели – Асен Блатечки, Невена Бозукова, Милена Маркова, Стефан Иванов.

“Бившата жена на моя живот” е разказ за многоцветните мечти на младостта и привидно сивото ежедневие на настоящето. Мечтите са непокътнати, но върховете и пътешествията в живота граничат с паденията и нещастията. Носейки се по течението, човек трябва да поеме предизвикателството да управлява щастието си, да поеме по пътя, който му се предлага и да рискува.

Хора “на ръба на нервна криза” се заплитат в комични и драматични срещи и неразбории. Изненадите падат като от небето и нищо не е такова, каквото изглежда. Никой няма право да съди никого. Няма личност без грехове. Героите са изтъкани от невероятни слабости, но пък обединени от едно огромно желание самотата да не бъде част от живота им.

Спектакълът е изпълнен с много зрелищност и комедийни ситуации. Ще предизвика много, много смях – за да преминем през това чистилище – смеха, за да стигнем до изтрезняването, че хората, каквито и да са, все пак са хора и трябва да им простим.