Начало Общество Благотворителен Коледен Базар 2012, оргонизиран от социални услуги за деца и лица...

Благотворителен Коледен Базар 2012, оргонизиран от социални услуги за деца и лица на територията на Община Панагюрище

СПОДЕЛИ

На 17.12.2012г.  от 10.00 часа. под патронажа на Община Панагюрище ще бъде открит традиционния Благотворителен Коледен Базар 2012 на институциите предоставящи социални услугите за деца и лица в Община Панагюрище.

 

В Благотворителният Коледен Базар ще се включат три от институциите, предоставящи социални услуги за деца и лица на територията на Община Панагюрище – Център за обществена подкрепа „Зора”, Дневен център за възрастни хора с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян” и Дом за отглеждане и възпитание на деца, лишени от родителска грижа „Павел Бобеков”.

Базарът ще е разположен на площад „20-ти Април” в сградата на ГУМ и ще отворя врати всеки ден, до 22.12.2012г. от 9.00 до 18.00ч.

 

Събраните финансови средства от Коледен Базар 2012, ЦОП «Зора» по традиция, ще предостави на родители на болно дете, с цел подпомагане ежедневната грижа за него.

Събраните от Благотворителния Коледен Базар средства, ДЦВХУ „Св. Св. Козма и Дамян” ще използва за закупуване на бягаща пътека за рехабилитационната зала в Центъра.

Средствата, които ДДЛРГ “Павел Бобеков” събере от Благотворителния Базар ще бъдат използвани за закупуване на обзавеждане в обособените в Дома кухненски блок и всекидневна.