Начало Общество Благотворителен коледен базар организира ЦОП „Зора“

Благотворителен коледен базар организира ЦОП „Зора“

СПОДЕЛИ

От 18 до 20 декември Център за обществена подкрепа „Зора” – Панагюрище открива традиционния си Благотворителен Коледен Базар 2017, който ще бъде разположен на площад „20-ти Април” в сградата на ГУМ (ТИЦ) и ще отворя врати от 10.00 до 18.00ч.

Тази година ЦОП „Зора“ се присъедини към каузата на БЧК и БМЧК, като ще набира финансови средства за подпомагане деца в неравностойно положение.

На 22 декември (петък) Център за обществена подкрепа „Зора” гр. Панагюрище отваря врати за всички граждани, желаещи да го посетят и да се запознаят със спецификата на работа, видовете социални услуги, предлагани на деца в риск и техните семейства, както и да се присъединят към организираното от екипа на Центъра новогодишно тържество.

Каним всички деца, потребители на социални услуги в Центъра и всички деца от общността, взели участие в изготвянето на изделия за традиционния Благотворителен Коледен Базар на ЦОП ”Зора” – Панагюрище, на Новогодишното ни тържество, което е с начало 15.30 ч. в сградата на ЦОП „Зора”, ул. „Кръстьо Гешанов” №5.