Начало Общество Благотворителният бал „Златна панагюрска есен 2015“ получи широка подкрепа от обществото

Благотворителният бал „Златна панагюрска есен 2015“ получи широка подкрепа от обществото

СПОДЕЛИ

Трима зрелостника, двама студенти със здравословни проблеми от Панагюрище и Стрелча и едно истинско семейство в затруднено материално и здравословно положение ще бъдат подпомогнати от благотворителния  бал на „Лайънс клуб Панагюрище“

В уютната и тържествена атмосфера в навечерието на Деня на Християнското семейство, 21.11.15г., с добро лайънско настроение и в присъствието на много гости премина седмия есенен бал „Златна панагюрска есен 2015“ под наслов “Да дарим светлина“.

Събраната сума от даренията е в размер на 8 015 лв. 

Гости на мероприятието бяха приятели от петнадесет „Лайънс клуба“ от България, ръководството на Дистрикт-130 България, представители на румънския Дистрикт, кметските екипи на Община Панагюрище и Стрелча, представители на местния бизнес, Ротари клуб, директори на училища и културни институции.

На благотворителния бал бяха предложени картички, ръчно изработени от наша съгражданка, на която и предстои оперативно лечение в чужбина. Събраната сума е 370 лв.

Даровити деца от школата на нашия приятел Нистор Хаинов също се включиха с красивите си творения – картини, и по този начин, набраните средства ще подпомогнат развитието на таланта им.

Така всички, включвайки се в една човешка благородна кауза и водени от светли християнски добродетели, ще докажем, че е вечна вярата и надеждата в доброто, споделят от „Лайънс клуб“.