Начало Общество Благотворителният футболен турнир – Панагюрище събра 1080 лева

Благотворителният футболен турнир – Панагюрище събра 1080 лева

СПОДЕЛИ

Със средствата ще бъдат подпомогнати семейства, пострадали от Covid-19 и нуждаещо се от операция на дете

В събота на изкуственото игрище на стадиона се проведе Благотворителен футболен турнир – Панагюрище, който беше със специална кауза – да се подпомогнат семейства пострадали от Covid-19 и да се дари сума за операция на дете от Панагюрище.

Спортното събитие премина при перфектна организация от неговите инициатори – Цветан Вакарелов, Теодор Куртев, Десислав Данков и Стефан Мирев.

В надпреварата се включиха осем отбора всеки участник в които отдели от времето и финансите си, за да подкрепи една прекрасна инициатива.

Турнирът бе спечелен от отбора на Кобрите 2. На второ място се класира Кобрите 1, а трети станаха Димо Транс. Респект и за отбора на Четвърти революционен – панагюрският фен клуб на Левски София, които бяха направили специални тениски и транспарант, за да почетат паметта на своя съмишленик Томи Наплатанов.

Бяха раздадени и индивидуални награди.

Най-добър вратар – Петър Дедев от Кобрите 2 само с 2 допуснати гола в мач без значение

Най-добър защитник – Стойо Новаков от Кобрите 2

Най-добър нападател – Теодор Куртев от Кобрите 2

За цялостен принос – Десислав Данков

За феърплей – отбора на IV революционен окръг

Сумата, която бе събрана е 1080 лева. Със средствата ще бъдат закупени и раздадени хранителни пакети на хора в нужда, част от събраната сума ще бъде дарена за лечението на едно прекрасно малко момче.