Начало Култура Блестящ актьорски екип идва в Панагюрище със „Списъкът на Дон Жуан“

Блестящ актьорски екип идва в Панагюрище със „Списъкът на Дон Жуан“

СПОДЕЛИ

На 18 юли от 19:00 часа в Театър Дом-паметник ще бъде представена постановката „Списъкът на Дон Жуан“.

Това е е романтична комедия с динамично действие, неочаквани обрати, остроумен диалог и интелигентно чувство за хумор.

Спектакълът ще ви срещне с Михаил Билалов – Джаро от култовия сериал „Под прикритие“, с Албена Павлова – Гълъбина от любимия „Столичани в повече“ и с Камен Иванов – шефът на ЦРУ от „Знакът на българина“. Към тях за кратко се присъединява и Момчил Михайлов – от популярния детски сериал „Благуните“.
Този блестящ актьорски екип ще ви поднесе един фин и естетичен спектакъл, за хора от нашето съвремие, попаднали в извънредно комична ситуация. Ще ви разсмеят, ще ви накарат да се замислите и пак ще ви разсмеят!
Режисурата е на Надя Асенова, а сценографията на Кънчо Касабов – един творчески тандем, със съвременна визия и решения – „Dетектив“ в Театър Българска Армия.
„Списъкът на Дон Жуан“ е пиеса за това към какво се стремим – в личен, в професионален, в житейски план. Това е пиеса и за онзи момент, когато си на път да постигнеш това, което толкова дълго търсиш и изведнъж кристално ясно разбираш, че желаеш нещо друго. И тази яснота ти носи облекчение и щастие. И много смях, разбира се, защото най-добрият начин да анализираме сериозното е през хумора.