Начало Здраве Да си медицински асистент в Германия? Promedica24 те зове

Да си медицински асистент в Германия? Promedica24 те зове

СПОДЕЛИ
медицински асистент

Да си медицински асистент в Германия е отговорност, която не всеки може да поеме. Основното задължение е да се полагат грижи за човек, който не може да го прави сам – не само физически, но и емоционално – да получава подкрепа и насърчение в иначе сивото ежедневие. Целта на всеки медицински асистент е да подобри качеството на живот на своя пациент – възрастен човек, инвалид или др.

За да задоволи  потребностите на своя пациент в ролята си на медицински асистент в Германия, от Promedica24 вярват, че отдаването на 100% е задължително условие, както и желанието за работа, а не само за високо възнаграждение.

Предлаганите позиции за медицински асистент в Германия от Promedica24 са съобразени с всички изисквания, от които зависи качеството на работа:

 

  • Минимални познания по езика – изискването да умеете да водите разговор на базисно ниво е разбираемо, тъй като вие трябва постоянно да знаете от какво има нужда вашия пациент и да реагирате адекватно. Promedica24 предлага курсове за подобряване на езиковите умения, които притежавате, така че да се чувствате спокойно в нова среда и да успявате да водите разговор свободно;
  • Познаване на болестта и нейните симптоми дотолкова, че да се справяте с признаците на влошаване или подобряване, както и с моментни кризи, които са вследствие на болестта;
  • За позицията медицински асистент в Германия от Promedica24 подбират хора с благ характер и готовност да комуникират и обслужават хора в недобро здраве. Сред изискваните качества са търпение и отзивчивост, а с оглед дългогодишния опит и получената обратна връзка, специалисти са убедени, че ако отношенията между пациент и асистент прераснат от професионални в приятелски, работата ще бъде по-лесна и за двете страни и атмосферата ще бъде максимално близо до тази на семейната среда.
  • Готовност за извършване на задължения извън медицинските грижи – занимания за свободното време, разходки, пазаруване и прочие, които да допринасят за доброто ментално здраве на човека.

 

Не бива да се стряскате от легендите, които се носят относно професията на медицински асистент в Германия, тъй като от Promedica24 се грижат именно за това условията да са такива, че да удовлетворяват и двете страни. Ако смятате, че сте подходящи за позицията и желаете да се впуснете в това приключение, то Promedica24 са насреща, за да осъществят вашата мечта.