Начало Култура Държавна опера Пловдив ни гостува с концерт „Популярна музика от филми“

Държавна опера Пловдив ни гостува с концерт „Популярна музика от филми“

СПОДЕЛИ

Държавна опера Пловдив ни гостува с концерт "Популярна музика от филми",който ще се състои на 16 април от 19 часа в залата на Дом Паметник.Участва оркестърът на Държавна опера Пловдив,с диригент Алексей Измирлиев.
Публиката ще може да чуе музика от филмите "Великолепната седморка", "Карибски пирати", "Междузвездни войни", "Похитители на изчезналия кивот","Розовата пантера", "Първият рицар","Усещане за жена","Зорба Гъркът" и мн. други. Програмата е изключително разнообразна и подходяща за всички възрастови групи,а диригентът Алексей Измирлиев,с неповторимият си начин,по който води популярните концерти със сигурност ще допринесе за това вечерта да бъде незабравима за всички присъстващи.
Билетите на цена 6 лв може да закупите от Касата на Дом Паметник.
Не пропускайте да преживеете емоцията,която носи музиката на Елмър Бърнстейн,Джон Уилямс,Джери Голдсмит, Астор Пиацола и много други композитори.
Концертът Популярна музика от филми е изнасян с голям успех многократно в чужбина,а от тази година се представя пред публиката в Пловдив и редица други български градове.