Начало Общество Делегация от Кавадарци гостува на Панагюрище по повод тържественото честване на 141...

Делегация от Кавадарци гостува на Панагюрище по повод тържественото честване на 141 години от избухването на Априлското въстание

СПОДЕЛИ
restorant

5365

По покана на кмета на община Панагюрище Никола Белишки делегация от побратимения на Панагюрище град Кавадарци в Македония е гост на Панагюрище по повод тържественото честване на 141-та годишнина от избухването на Априлското въстание, съобщи Общинска администрация-Панагюрище.

Представителите на Общинска администрация – Кавадарци – Самуил Капетановски, Стефания Стоева, Надица Настова и Зоран Ифтимов се включиха в честването на 141-та годишнина от избухването на Априлското въстание и почетоха паметта на героите от Април 1876-та година.

IMG_9950

В сградата на Община Панагюрище, представителите на Общинска администрация – Кавадарци се срещнаха с кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки, заместник-кметовете г-жа Галина Матанова и г-н Георги Павлов и председателя на Общински съвет – Панагюрище г-н Христо Калоянов.

На работната среща бяха обсъдени редица въпроси, свързани с изпълнение на проекти по Оперативни програми на Европейския съюз. Обсъдени бяха и въпроси в сферата на образованието, културата, спорта и здравната политика на двете общини.