Начало Общество ДЕЦАТА ОТ ДЦДВХУ „ ДЪГА” ПОДНАСЯТ СВOЕТО „БЛАГОДАРЯ!”

ДЕЦАТА ОТ ДЦДВХУ „ ДЪГА” ПОДНАСЯТ СВOЕТО „БЛАГОДАРЯ!”

СПОДЕЛИ

duga

По случай 1-ви юни децата от ДЦДВХУ „Дъга” получиха голяма торта от „Асарел Медет” АД, с която беше поставено началото на един прекрасен, усмихнат ден, изпълнен с много радост и вълнение.

Празникът се проведе в с. Панагюрски колонии, организиран от клуб „Диамант” гр. Пловдив, със съдействието на Петко Стоев – кмет на с. Панагюрски колонии. Събитието премина под надслов „Парад на хвърчилата”.

Всички присъстващи спортуваха, рисуваха, забавляваха се на воля и пускаха хвърчила.

Децата на „Дъга” спечелиха  1-во място за най-добра рисунка върху асфалт на тема „Слънце, радост и деца – в небето пъстри хвърчила” и 2-ро място за футбол на малки вратички.

В следобедните часове на деня всяко дете получи индивидуален подарък за празника от Община Панагюрище, връчен от зам.кмет „Хуманитарни дейности”- г-жа Галина Матанова.

DSC01859

Празникът продължи и на 2-ри юни. Децата посрещнаха своите приятели от БМЧК и получиха сладоледи, сокове и бонбони, връчени им от председателя на БЧК Павлина Дундарова. Целият следобед премина в приятелски разговори, игри и забавления.

На 04.06.2016 год. отбор „Съкровище” се включи в 8-ми национален турнир по адаптиран крикет на маса.

Като подарък за спортен дух и постоянство, Лайънс клуб гр. Панагюрище, с настоящ президент Катя Симеонова, поеха транспортните разходи на отбора. В турнира се включиха девет отбора, от цялата страна. Децата на „Дъга” за пореден път се представиха подобаващо, печелейки 4-то място. При награждаването на нашите играчи бе отделено особено внимание от президента на Лайънс клуб гр. Пловдив, който ги похвали за добрата игра, за спортсменския дух и хъс за победа.

DSC01954

Екипът на ДЦДВХУ „Дъга” поднася своите благодарности към спонсорите и приятелите на децата, като им благодари както за финансовата, така и за чисто човешката подкрепа с която ги обграждат и мотивират за нови постижения!

 От екипа и децата на ДЦДВХ „Дъга”