Начало Местна власт Детската градина в Стрелча отвори врати

Детската градина в Стрелча отвори врати

СПОДЕЛИ

Днес 15 февруари със заповед на Кмета на Община Стрелча, се възобнови работата на ДГ „Д-р Стайко Стайков” – Стрелча с децата във всички възрастови групи.

От ръководството на детското заведение не скриха вълнението и благодарността си:

„Специален и вълнуващ ден е за нас, защото в обновената сграда на детската градина отново има усмихнати и щастливи деца. Необикновен и неповтарящ се е всеки миг там, всеки ден е едно ново предизвикателство и едно ново начало.
Изказваме огромна благодарност към инж. Георги Павлов – Кмет на община Стрелча и ръководството на Общинска администрация- Стрелча за всеотдайността и неуморния труд, за отговорността с която подходиха , за усилията които положиха, за да бъдат завършени ремонтните дейности в ДГ „Д-р Стайко Стайков”. Пожелаваме здраве и много успехи във високоотговорната работа за бъдещето на Стрелча!
Благодарим на инж. Павлов, за Обръщението, което днес получихме, до колектива на детската градина, родителите и нашите малки възпитаници. Обръщението под формата на свитък с мартеничка и ще достигне до домовете на всички наши деца и техните родители.
П. Филипова – ВрИД Директор и колектива на ДГ „Д-р Стайко Стайков”