Начало Спорт Детската тенис академия „Asarel Bulgaria Open“ гостува днес и утре в Панагюрище

Детската тенис академия „Asarel Bulgaria Open“ гостува днес и утре в Панагюрище

16
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

news-academy

Третото поред издание на Детската тенис академия „Asarel Bulgaria Open“ ще се проведе днес и утре в Панагюрище. На специално изградена спортна площадка в Градския парк пред спортна зала “Арена Асарел” професионални треньори и инструктори, с помощта на малките състезатели от спортните клубове по тенис на маса в Панагюрище, ще разкрият на своите гости правилата и тънкостите на този красив и достъпен спорт.

Детската тенис академия, чиято цел е да популяризира тениса на маса сред най-младите, е съпътстващо събитие от програмата на Откритото първенство на България по тенис на маса ITTF World Tour 2016 ASAREL Bulgaria Open, част от официалния календар на Международната федерация по тенис на маса (ITTF), което започва днес в Панагюрище.

Детската тенис академия „Asarel Bulgaria Open“ кани всички малки почитатели на тениса на маса и техните семейства днес и утре в Градския парк пред “Арена Асарел” от 16:00 часа. Входът е свободен, а гостите на събитието ще имат възможността да играят на професионални маси и с първокласна екипировка, както и да получат много награди, предоставени от генералния спонсор на турнира  „Асарел Медет“ АД.