Начало Общество Директорът на ОД на МВР – Пазарджик старши комисар Петко Шотлеков с...

Директорът на ОД на МВР – Пазарджик старши комисар Петко Шотлеков с поздрав по повод празника на полицията

СПОДЕЛИ

Директорът на Областната дирекция на МВР в Пазарджик старши комисар Петко Шотлеков отправи поздрав към всички служители на дирекцията по случай професионалния празник на българската полиция, който се отбелязва днес, 8-ми ноември.

Уважаеми колеги,

Имам радостта и удоволствието да ви поздравя по случай празника на българската полиция 8-ми ноември – Деня на Свети Архангел Михаил !
В навечерието му не бих пропуснал да отбележа, че на вашия професионализъм, всеотдайност и принципност се крепи авторитетът на българския полицай!
Ежедневната ни дейност е изключително динамична, изпълнена с предизвикателства, много превратности и трудности! Въпреки това няма да подмина постигнатите успехи, които с право ни дават необходимото самочувствие и увереност за правилността на действията ни! Вярвам, че правим всичко по силите си хората да се чувстват по-спокойни и да имат усещане за справедливост!
Възползвам се от чудесния повод, за да пожелая на всички вас, на вашите семейства и близки здраве, дълголетие, търпение и сила на духа в нелекото ни ежедневие!

Старши комисар Петко Шотлеков

Директор на ОДМВР-Пазарджик