Начало Култура DONNA с нов проект, реализиран в Тайланд !

DONNA с нов проект, реализиран в Тайланд !

Преди няколко часа се осъществи премиерата на най-новия музикален проект на DONNA -#МОЙ!

600
0
СПОДЕЛИ

Красавицата засне видеото към песента на остров Пукет, Тайланд. Клипът е дело на David Prichard, режисьор от английски произход с много опит и проекти със световни компании за видео продукции. Монтажа и постпродукцията са дело на Павел Симеонов, с който певицата работи системно. Тя не крие спокойствието си от работата с него, защото вече са се сработели и знае точно какво харесва. Испълнителката показва отлична фигура, сексапил и много лятно настроение. Donna без съмнение носи много екзотика и провокативност. Не се съмняваме, че е придизвиквала силен интерес дори и в Азия.
Музиката е дело на Светлин Къслев /Starlight Records/, а по текста е работила самата Donna, както и нейната колежка Диона. Mix & Master-а са дело на Радо Минев.
В клипа Donna сменя няколко визии, някои от които са на известната българска марка за дрехи – Alessa.
Определено “#МОЙ” е нещо различно за младата изпълнителка. До момента тя има много проекти зад гърба си, някои от които са в колаборация с Pavell & Vencivenc, Диона, Dj Diass, Dee, Alex P и други.

Donna сподели, че има още две готови песни, на които престои да заснеме видео: “Едната от тях е много лична! Тя описва на сто процента моята същност и душевно състояние. Нямам търпение да я споделя с всички. В другото ми завършено аудио вземат участие доста актуални рапъри, които контрастрират на моя стил и това носи изключителна атмосфера. Щастлива съм, че правя това ,което обичам!“

Линк към проекта на DONNA -#МОЙ!: https://www.youtube.com/watch?v=6WMbJwWFKnQ&feature=youtu.be