Начало Общество ДЦВХУ „СВ. СВ. КОЗМА И ДАМЯН“ ПОЛУЧИ ОТ ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ НОВ СПЕЦИАЛИЗИРАН...

ДЦВХУ „СВ. СВ. КОЗМА И ДАМЯН“ ПОЛУЧИ ОТ ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ НОВ СПЕЦИАЛИЗИРАН МИКРОБУС

СПОДЕЛИ

img_2551-small

Кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки връчи на директора на Дневен център за възрастни хора с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян“ г-жа Савка Гешанова ключовете на чисто нов микробус Ford Transit Custom 8+1 места, адаптиран за хора с увреждания, закупен от Община Панагюрище, за нуждите на Центъра, съобщи общинска администрация.

Кметът поздрави екипа на Дневния център за възрастни хора с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян“ с новата придобивка, като им пожела безаварийно каране. Той подчерта, че със закупуването на този нов специализиран автомобил се цели повишаване качеството на социалните услуги, които предоставя Община Панагюрище.

С голямо вълнение г-жа Савка Гешанова благодари на кметския екип за доверието и сбъдването на мечтата им да имат собствен специализиран микробус, с който ще се подобри работата и ще се развие мобилността на услугата.

Заместник-кметът г-жа Матанова честити новата придобивка на екипа и потребителите на Дневен център за възрастни хора с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян“. Тя заяви, че е горда от факта, че социалните услуги в община Панагюрище непрекъснато работят за повишаване качеството на услугите.

img_2532-small

Превозното средство Ford Transit Custom 8+1 места LWB 2.2 TDCI 125 HP е с усилена подова конструкция за фиксиране на инвалидна количка и е със специализирано сертифицирано оборудване – електрохидравлична платформа за инвалиди с носимост 350 кг, обособено място за инвалидна количка, специализирани лайсни на пода за подреждане на инвалидни колички, колани за закрепване на инвалидни колички към пода, триточкови колани.

dcvhu-kk-small