Начало Култура Духът на рока завладя Панагюрище (С ВИДЕО)

Духът на рока завладя Панагюрище (С ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

Повече от три часа любителите на твърдия саунд куфееха с любимите си групи. Снощният концерт беше кулминацията на рок концертите, организирани от Община Панагюрище през юли и август.

Музикантите от „Rocka Rolla”, „Slippers“, „БТР“, с гост изпълнители Кирил Маричков и Дони, „взривиха“ площад „20-ти април“ и емоциите на панагюрци и гостите на града.

Точно в 20:00 часа площадът посрещна феновете на рока, дошли да се забавляват и разпуснат на любимата си музика. Концертът откри групата „Rocka Rolla”, в която се изявяват панагюрците Радко Пърлев и Петко Дюлгяров.

Групата нажежи до максимум страстите, като даде заявка за предстоящия страхотен рок маратон.

Веднага след тях сцената завоюваха талантите от карловската група „Slippers”.

Заедно със солиста на група „Кикимора“ те завладяха сърцата на панагюрската публика с разтърсващите парчета на „Deep Purple“, „Rainbow“, „Pink Floyd“ и Gary Moore.

Кулминацията на вечерта бяха култовите музиканти от група БТР, с гост изпълнители Кирил Маричков и Дони, които развълнуваха публиката с любимите песни на три поколения българи – песните на „Щурците“, Дони и Момчил, „ФСБ“ и „БТР“.

За всички рок маниаци и любители на българската музика на площада се предлагаха четири вида бутилирана и наливна бира, както и традиционни месни продукти, приготвени на скара с дървени въглища.

Истински душевен оргазъм предизвикаха всички изпълнители, които поднесоха на почитателите на качествената музика експлозия от кавъри и авторски песни.

СНИМКИ ОТ КОНЦЕРТА