Начало Общество Вижте кои пътни отсечки са с ограничения заради ремонти

Вижте кои пътни отсечки са с ограничения заради ремонти

СПОДЕЛИ
пътни отсечки

Няколко пътни отсечки в Пазарджишко са с ограничено движение заради извършващи се ремонтни дейности

Няколко отсечки на територията на областта са с ограничения заради ремонти. Движението в пътната отсечка между Панагюрски колонии до Панагюрище трябва да се осъществява с повишено внимание заради пропадане на част от банкета, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. Възстановяването на повредения участък ще продължи до 30 септември.

Остава в сила и ограничението за моста на изхода на село Бошуля към град Ветрен. По него е забранено преминаването на автомобили с тегло над 10 тона. За тях е определен обходен маршрут Пазарджик-Звъничево-Септемврийски ханчета-Септември-Бошуля.

„Икономист“: Големите в малките общини – майка и баща

Само в едното платно, е движението и по околовръстното шосе „Стоян Ангелов“ от бул. „Георги Бенковски“ до ул. „Осми март“, където тече основна подмяна на настилката. Крайният срок за приключване на участъка е 20 септември.

Ограничение е въведено и по магистрала „Тракия“ за превозни средства над 12 тона. В петък, от 18:00 до 20:00 часа те могат да преминават през аутобана само в посока към Пловдив, а в неделя в същия часови период – само към София, информират още от АПИ.