Начало Любопитно Джон Бон Джоуви мие чинии в собствения си ресторант, за да помага...

Джон Бон Джоуви мие чинии в собствения си ресторант, за да помага за изхранването на гладни хора

СПОДЕЛИ

„Ако не можеш да правиш това, което правиш … направи каквото можеш!“
Известният музикант, композитор и певец Джон Бон Джоуви мие чинии в собствения си ресторант, за да помага за изхранването на гладни хора в условията на пандемията на коронавирус.

За да се съобразят с изискванията на щата Ню Джърси на фона на пандемията на коронавирус , ресторантът в момента е отворен само за поръчки за доставки.

Създадените от Бон Джоуви три ресторанта дават възможност на клиентите да плащат за храната си като доброволно помагат с по нещо в кухнята, ако нямат пари.

В менюто няма цени и хората, които изберат да плащат, са окуражавани да направят дарение, от една страна, за да помогнат за консумацията на човек в нужда, а от друга – за издръжка на ресторанта.

От отварянето на ресторантите досега 54% от порциите са платени от дарения, а 46% са изработени от самите хора в нужда. Мотото на инициативата е „Всички са добре дошли на нашата маса“.

Източник
https://www.today.com/popculture/jon-bon-jovi-washes-dishes-feed-hungry-amid-covid-19-t176535?fbclid=IwAR0pxGjX6yMn29NU7jnSx4lKmjcstK_5kPavMhjJABXB7TaOWnnN0Iv5BkA