Начало Общество Една млада майка се нуждае от нашата помощ, за да живее

Една млада майка се нуждае от нашата помощ, за да живее

100
2
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

monika-m

Преди месец и половина 32-годишната старозагорка Моника Михайлова разбира, че има тарлова киста на гръбнака, на много специфично място, в гръбначно-мозъчния канал, освен това кистата притиска множество нерви, поради големия си размер. Моника има нужда от рядка и сложна интервенция за отстраняване на образуванието.

В България няма специалист – неврохирург, който да извърши сложната манипулация, затова за нея се е ангажирал лекар от САЩ, а операцията е предвидена за края на септември в кипърска клиника. Цената на операцията е 50 000 евро, сума, която е непосилна за нея и близките й..

Старозагорци вече откриха дарителска сметка, в която само за няколко дни са събрани около 1000 евро, а Общински съвет –  Стара Загора на последната си сесия ще гласува сумата от 1500 лева. На много места вече има поставени кутии за дарения, включително и в Панагюрище, в автомивката на сем. Гевечанови ВИП – 2010.

monika

Моника е ангажирана в много благотворителни каузи, включително и „Справедливост за смъртта на ПЕТЬО ГЕВЕЧАНОВ“. След смъртта на 6-годишния Петьо тя беше плътно до семейството му и ги подкрепяше. Моника бе до сем. Гевечанови и по време на процеса, срещу убиеца на сина им.

Дори сега, когато тя самата има нужда от помощ, продължава да е част от кампанията „Аз съм бъдещето. Пази ме!“, чиято цел е да спре войната по пътищата.

В социалната мрежа Фейсбук е създадена страница „Нека се обединим за Мони”. Там всеки желаещ може да подкрепи младата старозагорка.

ДАРИТЕЛСКИ СМЕТКИ ДСК ПУЛС
ТИТУЛЯР: МОНИКА МИЛКОВА МИХАЙЛОВА

ВАЛУТА: ЕВРО
IBAN: BG31STSA93000022815969
BIC: STSABGSF

ВАЛУТА: ЛЕВА
IBAN: BG97STSA93000022832920
BIC: STSABGSF

Дарителските сметки са освободени от такси!

 

2 КОМЕНТАРА

  1. Благодаря Ви за подкрепата! Само да уточня, че операцията е в края на септември.
    Вярвам, че всичко ще се оправи просто трябва да имам много търпение и воля!
    Благодаря Ви, че ми помагате моят апел да достигне до повече хора. Бъдете живи и здрави!




    0



    0
    • Благодарим за уточнението – поправихме го. Желаем Ви скорошно оздравяване.




      0



      0