Начало Спорт ЕДНА ПОБЕДА И ДВЕ ЗАГУБИ ЗА ПАНАГЮРСКИТЕ ХАНДБАЛИСТКИ

ЕДНА ПОБЕДА И ДВЕ ЗАГУБИ ЗА ПАНАГЮРСКИТЕ ХАНДБАЛИСТКИ

СПОДЕЛИ

handball_ball

На провелия се на 26 февруари турнир за 19-годишни девойки в Сливница, панагюрските хандбалистки записаха една победа и две загуби.

В първата среща срещу домакините, възпитаничките на Карагьозова и Атанасов играха безупречно и победиха с резултат 17:10. Втората среща срещу лидера в групата Хасково нашите девойки загубиха с резултат 17:27. Третата среща бе отново с домакините, тъй като по наредба на БФХ всеки отбор до зонален финал трябва да изиграе 8 срещи. С изключително груба игра на домакините, толерирана от тенденциозното съдийство на софийска двойка съдии, нашият отбор загуби с резултат 20:25/7:12 на полувремето/.

Пътуването на отбора до Сливница се осъществи благодарение помощта на фирма АВАЛ 2004.

Следващият турнир на тази възраст ще бъде на 25 март в Арена Асарел.

Три състезателки на ХК Панагюрище:Мария Маслева, Стиляна Добрева и вратарката Станислава Чакърова получиха повиквателна за първия лагер на националния отбор за девойки, родени 2000-та година и по-малки. Лагера ще се проведе в гр.Габрово от 7 до 10 март.Националният отбор на България ще участва на Европейско първенство -група Б в Скопие, Македония от 10 до 15 август.Българските лъвици ще мерят сили с отборите на Словения, Исландия, Израел, Косово, Полша, Македония,Швейцария,Гърция и Файорски острови. Надпреварата на група А ще бъде в Литва.