Начало Общество Едно е да лайкваш, а съвсем друго да отделиш от личното си...

Едно е да лайкваш, а съвсем друго да отделиш от личното си време, за да помогнеш на нуждаещите се

СПОДЕЛИ

15400982_1222415324506500_6518298516053276593_n

Животът много често ни поставя пред изпитания. За някои изпитанията може да се каже, че са леки, за други определено съдбата поднася най-трудното. Всеки от нас гледа сам да се справи с проблемите си. Понякога обаче това не е възможно. 

Споделихме с вас, че панагюрецът Александър Фръгов набира доброволци, които да се включат в акцията на 17 и 18 декември (събота и неделя) в помощ на пострадалите в Хитрино. Един уикенд, в който може да зарежете кръчмите, компютрите и другите подобни неща и да бъдете полезни на някого с нещо.

За целта, напълно безвъзмездно, има подсигурен превоз от „Асарел Медет” АД, а координаторът в Хитрино е подсигурил и нощувките.

Материалите, свързани с инициативата на г-н Фръгов, набраха голяма популярност и получиха окуражаващи коментари, лайкове и масово одобрение, за съжаление само и в социалната мрежа. Доброволци все още липсват.

За момента своето съгласие са дали неколцина човека, близки на Фръгов, сред които и кметът на село Бъта Георги Александров, но техният брой е крайно недостатъчен за провеждането на акция и използването на предоставените им ресурси.

Екипът на ПИА-нюз, заедно с г-н Фръгов, призовава за по-голяма съпричастност. Животът е странно нещо и никой не е застрахован, всеки може да се озове на мястото на тези хора, чиито животи са разбити.

Отделете от времето си и направете най – нормалното в тази ситуация, помогнете!

Всеки, който желае да се включи може да го направи на тел.: 0877 17 77 88

 

 

2 КОМЕНТАРА