Начало Спорт ЕКО прави училище с Чой и Царски на пистата в Серес

ЕКО прави училище с Чой и Царски на пистата в Серес

СПОДЕЛИ
restorant

ChoiZarski 001_3375450b80d326c15a2437d4c6778ee4НА 28 ЮНИ, на състезателната писта в Серес бензиностанции ЕКО подаряват на 30 фена на моторните спортове възможността да направят серия от обиколки със собствен мотоциклет или автомобил. EKO Рейсинг Скул ще започне с кратко обучение на участниците относно спецификата на пистата. След това мотористите ще получат съвети за безопасна езда от шампиона в пистов мотоциклетизъм Мартин Чой, а автомобилистите – от многократният шампион на страната Илия Царски. EKO Рейсинг Скул е част от дългосрочна социална кампания на бензиностанции ЕКО „Обади се, като стигнеш“.

Тази социална програма която цели увеличаване на безопасността на участниците в движението.

Записването за участие в EKO Рейсинг Скул става на http://gong.bg/ekoracingschool

За участници в EKO Рейсинг Скул ще бъдат избрани първите 15 записали се във всяка от двете категории – мотористи и автомобилисти и отговарящи на условията на играта.

В случай, че някой от регистрираните участници не отговаря на посочените критерии, той автоматично бива заместен от следващия по списък.
Задължително условие е всеки участник да притежава валидно свидетелство за управление на превозно средство в категорията, в която участва, както и превозното му средство да има валиден документ за технически преглед.

Източник: RALLY PRESS