Начало Без категория „ФАИЪР“ ООД с покана за участие в топ класацията на Файненшъл Таймс...

„ФАИЪР“ ООД с покана за участие в топ класацията на Файненшъл Таймс FT1000

СПОДЕЛИ
„ФАИЪР

Компанията е сред одобрените, чиито проекти ще получат финансиране по процедура BG16RFOP002-2.040 – Подобряване на производствения капацитет в МСП

Фирма „ФАИЪР“ ООД със собственик Христо Дураков е получила покана за участие в топ класацията на Файненшъл Таймс FT1000.

След големия успех на първите три доклада, The Financial Times и Statista планират в момента четвъртото издание на FT1000 – най-бързо развиващите се компании в Европа, което ще бъде публикувано през март 2020 г. като допълнение във вестник The Financial Times , както и в онлайн изданието му.

Поканата към „ФАИЪР“ е безспорно знак, че компанията е била разпозната като потенциален кандидат за класацията.

Същевременно в Информационната система за управление и наблюдение на средствата от Европейския съюз ИСУН 2020 бе публикуван списък с резултатите от класиране по процедура BG16RFOP002-2.040 – Подобряване на производствения капацитет в МСП, а в категория „Малки предприятия“ „ФАИЪР“ ООД е на 11-то място от 21 компании, чиито проекти ще получат финансиране.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Класацията FT1000 идентифицира европейските компании, постигнали най-висок годишен ръст на приходите в периода между 2015 и 2018 г.

Класацията на FT 1000 е създадена чрез сложна процедура. Въпреки че търсенето е било извънредно обширно, класирането не претендира, че е пълно, тъй като някои компании не са пожелали да обявят публично постигнатите си резултати или не са участвали по други причини.

Проектът е популяризиран онлайн и в печатните издания, което позволява на всички отговарящи на условията фирми да се регистрират чрез уебсайтовете, създадени от Statista и Financial Times. Освен това, чрез проучвания в базите данни на компаниите и други публични източници, Statista са идентифицирали десетки хиляди компании в Европа като потенциални кандидати за класиране във FT 1000. Тези компании са поканени да участват в конкурса по пощата, по електронната поща и по телефона.

Предоставените данни за приходите трябва да бъдат заверени от главния финансов директор, главен изпълнителен директор или член на управителния съвет на компанията.

В класацията участват фирми от Австрия, Белгия, България, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Монако, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Обединеното кралство.