Начало Бизнес Фирма „ФАИЪР“ООД стана член на Българската стопанска камара

Фирма „ФАИЪР“ООД стана член на Българската стопанска камара

СПОДЕЛИ

На 19 юни 2019 г. се проведе редовно заседание на Управителния съвет (УС) на Българската стопанска камара (БСК). За членове на БСК бяха приети четири сдружения с нестопанска цел и 11 компании, с общо над 27 000 заети лица, в т.ч. и фирма „ФАИЪР“ООД.

Основано през 2008 г., дружеството е с основна дейност металообработване и изработка на метални конструкции. Партньори на „ФАИЪР“ ООД са водещи фирми от България, Германия, Холандия, Франция, Австрия и други Европейски страни. През годините фирмата се специализира и в производството на части и ремонт на минно-кариерна техника, монтаж и демонтаж на едрогабаритни съоръжения. Производствената база се намира в Индустриален парк „Оптикоелектрон“, гр. Панагюрище, разположена на площ от 4000 кв. м, разполага със сервиз и мобилно оборудване, с което се стреми да реализира и удовлетворява напълно клиентските изисквания.

Управителния съвет на Българската стопанска камара прие плана си за работа през второто полугодие на 2019 г. Членовете на съвета бяха запознати с резултатите от проведените срещи с изпълнителната власт и КЕВР относно цените на ел. енергията на свободния пазар.

УС на БСК утвърди позиция относно проблемите, необходимите политики и дългосрочни мерки за ограничаване на недостига на работна сила.

Бяха утвърдени и 12 приоритетни външни пазари, за които БСК ще подпомага своите членове – Великобритания, Швейцария, САЩ, Турция, Албания, Канада, ОАЕ, Индия, Ливан, Хонг Конг, Израел и Китай (Резерви: Норвегия, Босна и Херцеговина, Япония, Иран).