Начало Препоръчани Много добро представяне на малките тенисисти от СК Панагюрище

Много добро представяне на малките тенисисти от СК Панагюрище

143
0
СПОДЕЛИ
Тенис на маса

В края на спортно-състезателна 2018-2019 г. състезателите  на СК „Панагюрище“ донесоха доста радост на клубното ръководство. В поредица от турнири те завоюваха престижни места в София, Пазарджик и Пловдив. Място сред призьорите  намериха Георги Бойчев, Станислав Метанов, Георги Тодореев, Петър Вакарелов, близнаците Матея и Йордан Генови, Никита Загорска и Виолета Чардакова.

На Държавното лично и отборно първенство за младежи и девойки до 21 г., което се проведе преди една седмица в гр. Пловдив, Десислава Ботева заедно с Есин Саид от НСА София завоюваха бронзови медали на двойка, а в личната надпревара Десислава стигна до четвърт финал.

От 14 до 16 юни в Гоце Делчев се проведе финала на Държавното първенство – отборно и лично за момчета и момичета до 10 г. Нашите състезатели в състав: Матея и Йордан Гендови и седем годишния Димитър Димитров след поредица от победи стигнаха до полуфинал където загубиха от „Корабостроител“ Варна, които впоследствие станаха шампиони с 4:2 и се окичиха с бронзови медали.

В личното първенство Матея Генов завоюва бронзов медал на двойка заедно с Георги Прасков от гр. Златица. Йордан Генов се класира от 5-8 място, а Димитър Димитров, които бе най-малкият участник, влезе в основната схема.

През цялото време децата бяха подкрепяни от техните родители и техният по-голям съотборник Георги Тодореев.

Клубното и треньорско ръководство благодари на състезателите за доброто представяне и им пожелава весела ваканция и трнировки.