Начало Препоръчани Георги Кременлиев взе решение да се сбогува с Оборище

Георги Кременлиев взе решение да се сбогува с Оборище

СПОДЕЛИ

Един от лидерите на Оборище Панагюрище Георги Кременлиев се разделя с отбора и ще търси ново предизвикателство.

Той направи много силен сезон с тима от възрожденския град и се отличи с 5 гола и 14 асистенции за кампанията.

Десният бек не пропусна възможността да изкаже благодарностите си към ръководството на клуба, като определи хората от него като рядко коректни хора във футбола.

„Разделяме се приятелски, просто искам да пробвам нещо различно. Искам да използвам трибуната, за да благодаря на всички в Оборище за съвместната ни работа – от треньора до ръководството и съотборниците ми. Макар и да бяхме далече от най-големите бюджети финишираме със сигурност пети в класирането, което с оглед на достата млади футболисти в отбора е добро постижение. Искам да кажа категорично, че във футбола в България много рядко се срещат толкова коректни хора, колкото тези в Панагюрище. Взели сме си абсолютно всичко като заплати и премии до момента и като цяло в това отношение отборът е перфектен“, обяви той пред win7sport.com.

„Имаме отличен треньор в лицето на Кириякос Георгиу, който показа, че е един от най-добрите млади специалисти у нас и като цяло мисля, че футболът в Панагюрище с тези хора го очакват много добри дни“, добави той.