Начало Интервюта Георги Нетов избра един от водещите клубове във Втора лига

Георги Нетов избра един от водещите клубове във Втора лига

СПОДЕЛИ
Снимка: Мария Маслева

„Оборище” винаги ще остане в сърцето ми, заяви бившият капитан на тима

 

Футболистът на годината на град Панагюрище за 2015 година и основна фигура във ФК „Оборище”, Георги Нетов, разтрогна договора си с панагюрския тим. Пред ПИА той сподели, че прекратяването на отношенията е по взаимно съгласие, но желанието е било изцяло негово.

„Получих 3 оферти от водещи клубове във Втора лига и избрах най-добрия за мен вариант. Тук съм от седмица и се чувствам прекрасно. Надявам се да мога да помогна на отбора да постигне целите си”, сподели Нетов, но за момента предпочита да запази името на новия си тим в тайна, докато не излезе официална информация от клуба.

„В момента най-важното за мен е да се възстановя от контузията и да мисля за нови успехи. Искам да играя на по-високо ниво. Миналата година се завърнах в „Оборище”, за да помогна за спасяването на отбора и смятам, че изпълних целта. Сега ще гоня нови предизвикателства и цели”, заяви още перспективният играч.

Без значение обаче къде ще се развива занапред обещаващата кариера на панагюреца, той е сигурен в едно: „Оборище” винаги ще остане в сърцето ми! Това е клубът, който ме е създал и ми е помагал през годините. Благодаря на клубното ръководство, на съотборниците си и на публиката за подкрепата и емоциите, които сме изживели заедно!”