Начало Култура Гледаме премиерите „Южен вятър“ и „Трафикантът“ в кино „Модерен театър“

Гледаме премиерите „Южен вятър“ и „Трафикантът“ в кино „Модерен театър“

СПОДЕЛИ

МАНУ БЪРЗОЛЕТА– 2D Премиера

 Жанр: Анимация, Приключенски

Държава: Германия, Канада, Франция

Дата:03.02.2019 г. (неделя )

Час: 16,30 часа

Цена на билета:

За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

Ману винаги е смятал, че е чайка и макар и да се опитва да плува и ловува като родителите си, това никак не му се отдава. По време на лятната надпревара, Ману научава защо – за негова огромна изненада, открива, че е осиновен и истинските му роднини са омразните на всички бързолети. Сред чайките настава суматоха, но неговoто семейство и доведеният му брат, Люк, изпитват единствено възхищение. Една нощ Ману не успява да опази яйцата и едно от тях попада в лапите на плъховете. Чайките се разгневяват и Ману е прокуден от дома. Пo пътя си той среща Пърсивал – весела токачка, която не може да лети, но се оказва верен и добър приятел. Ману се научава да живее като бързолет и заедно с новите си приятели, Юсуф и Пончо, срещат ослепителната Калифа. За беда, неволите му не свършват до тук и плъховете отмъкват яйцата на бързолетите, а чайките са заплашени от жестока буря. Ману е решен да спаси и двата рода – да бъде смел като чайка и находчив като бързолет.

ЮЖЕН ВЯТЪР– 2D Премиера

Жанр:  Криминален

Държава: Сърбия

В ролите: Йована Стоилкович, Ивайло Захариев, Христо Шопов, Милош Бикович, Сърджан Тодорович, Милош Тимотиевич, Небойша Глоговац, Миодраг Радонич, Драган Белогърлич

Дата:30.01.2019 г. (сряда)

Час: 18,45 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

Изпълнена със суров реализъм криминална драма въз основа на действителния опит на хора от престъпния свят в Белград.

 

 

 ТРАФИКАНТЪТ 2D Премиера

 Жанр:  Драма, Криминален

Държава: САЩ

В ролите: Клинт Истууд, Алисън Истууд, Анди Гарсия, Лорънс Фишбърн, Даян Уест, Брадли Купър, Майкъл Пеня

Дата:03.02.2019г. (неделя)

Час: 19,00  часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

Новият филм на Истууд ще се основава на статия в New York Times, описваща премеждията в живота на Лео Шарп. 90-годишният мъж е отличен с награди градинар, известен със своите прекрасни лилии, и награден с медали ветеран от Втората световна война. Но на стари години Шарп започва да превозва наркотици за мексикански картел и така попада зад решетките.Старецът е заловен в Мичиган да прекарва кокаин на стойност 3 милиона долара в своя стар пикап. Той е осъден на три години затвор, след като адвокатът му пледира, че неговият клиент страда от деменция.