Начало Култура Гледаме „Революция Х“, „Чаровният принц“ и „Дедпул2“ в кино „Модерен театър“

Гледаме „Революция Х“, „Чаровният принц“ и „Дедпул2“ в кино „Модерен театър“

СПОДЕЛИ

РЕВОЛЮЦИЯ Х- 2D Премиера
Жанр: Комедия, Музикален
Държава: България
В ролите: Иван Тишев, Даниел Ангелов, Бойко Кръстанов, Башар Рахал, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Диляна Попова, Силвия Петкова, Александър Сано, Мариан Вълев, Китодар Тодоров, Диана Костова, Димитър Бербатов, Гери-Никол, Иван Иванoв, Мона Гочева, Люси Иларионов
Дата:03.06.2018 г. (неделя)
Час: 19:30 часа
Цена на билета:
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 5,00 лв.
Да покаже среден пръст на похитителя си – такава е реакцията на Гери-Никол след като става жертва на отвличане в първия трейлър към „Революция Х“. Това е актьорски дебют за „яката дупара“ на родния поп, а как се справя с играта пред камера, ще разберем най-рано догодина. Филмът ще позиционира любимите персонажи на тийнейджърите от сериала „Революция Z” на родното Черноморие.

ЧАРОВНИЯТ ПРИНЦ– 3D Премиера

Жанр: Анимация, Комедия
Държава: Канада,САЩ/ 2018 /
Дата:03.06.2018 г. (неделя)
Час: 17:00 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Той не е създал целувката, но казват, че я е усъвършенствал! Той е толкова харизматичен, че му отговарят с „Да“ още преди да е задал въпроса! Той не благодари на щастливата си звезда, щастливата звезда благодари на него! Той е Чаровният принц! От момента, в който проговаря, принц Чаровни е благословен с дара на безкрайния чар. Но както обикновено става в живота, всяко нещо си има цена!
И в този случай тя е много, много висока! Защото този дар върви заедно с тежко проклятие – ако не намери истинска любов до двадесет и първия си рожден ден, Чаровният принц ще стане причина цялата любов на света да изчезне! Остават само три дни до този момент, а в търсене на любовта нашият герой е обещал да се ожени за Пепеляшка, Снежанка и Спящата красавица! За трите едновременно! Когато това се разкрива, всички крале се събират и дават ултиматум на Чаровни – да измине Пътя на Изпитанията и в неговия край да избере една от принцесите. За да спаси себе си и целия свят. Всичко започва и върви по план до момента, в който в картинката не се намесва красивата и непокорна разбойничка Ленор!

ДЕДПУЛ 2- 2D Премиера
Жанр: Екшън, Комедия, Приключенски
Държава: САЩ / 2018 /
В ролите: Райън Рейнолдс, Бил Скарсгард, Морена Бакарин, Бриана Хилдебранд, Еди Марсан, Джош Бролин, Дейвид Лийч, Ти Джей Милър, Зази Битс, Джек Кейси
Дата:30.05.2018 г. (сряда )
Час: 19:00 часа
Цена на билета:
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 5,00 лв.
Цапнатият в устата супергерой на Марвел се завръща! По-голям и по-добър от преди и от време на време по без гащи.
Когато вманиачен войник се появява със смъртоносна мисия, Дедпул е принуден да се замисли за приятелите, семейството и какъв е смисълът да бъдеш герой, и всичко това докато сритва 50 нюанса задници.
Защото понякога, за да свършиш нещо като хората, трябва да се биеш като истински гадняр.