Начало Култура Годишният културен календар на община Панагюрище с нова визия под формата на...

Годишният културен календар на община Панагюрище с нова визия под формата на електронна интерактивна книжка

СПОДЕЛИ
restorant

kk2017

За четвърта поредна година Община Панагюрище промотира събитията от Културния календар за 2017 година на интернет страницата си под формата на електронна интерактивна книжка.

Събитията са обособени в четири раздела – културни прояви с международно, с национално, с регионално и местно значение и чествания на кръгли годишнини. Всеки от разделите е илюстриран със снимки от събитията от предходните години. Страниците на интерактивната книга-календар се разтварят на фона на музикален съпровод, а част от събитията са илюстрирани с анимация.

В този атрактивен вид Годишният културен календар е разработен за увеличаване рекламната дейност на Община Панагюрище и e насочен към все по-голям брой информирани лица и привлечени за участие в културния живот на Община Панагюрище. Това е поредна стъпка при изпълнението на един от приоритетите в управленската програма – Превръщане на Панагюрище във водещ туристически и културен център.

Община Панагюрище популяризира събитията от Годишния културен календар за 2017 година и чрез разработената с изцяло нова визия книжка, включваща всички международни, национални и регионални празници, конкурси, първенства и фестивали.