Начало Култура Готово е видеото към дуетната песен на Василена Маслева и Вяра Василева...

Готово е видеото към дуетната песен на Василена Маслева и Вяра Василева „Обичам те, тате”

СПОДЕЛИ
Песента „ОБИЧАМ ТЕ, ТАТЕ“ е по музика на Димитър Запрянов и текст на Гергана Сотирова. Тя е сред 14-те песни-финалисти, които бяха избрани сред 38 предложения от български автори на музика и текст. В онлайн прослушването за националния песенен фестивал през юни участваха 60 индивидуални изпълнители и 14 вокални формации от цялата страна. Една от избраните изпълнителки е именно Василена Маслева.  Отскоро песента е със заснето видео, а в ролите на бащата и малкото братче бяха ангажирани вуйчото и малкия братовчед на една от изпълнителките. ВАСИЛЕНА МАСЛЕВА от ПАНАГЮРИЩЕ и ВЯРА ВАСИЛЕВА от СОПОТ ca избрани от авторите на песента и продуцентите на фестивала, за да изпълнят „ОБИЧАМ ТЕ,ТАТЕ“, която е по музика и аранжимент на ДИМИТЪР ЗАПРЯНОВ и текст на ГЕРГАНА СОТИРОВА. Двете прекрасни певици влязоха в ролите на сестри и наистина се сближиха покрай записа на песента и снимките на видеоклипа.
Да събира творческата и приятелска енергия на автори и талантливи деца от цяла България, в името на красивите детски песни, е една от многобройните цели на НФ „Детска мелодия на годината“.

Финалният гала-концерт на Третото издание на Националния фестивала ще се състои на 20.03.2021г. в гр. Велико Търново.

На гала-концерта ще бъдат представени финалните 14 песни, които ще бъдат оценявани от 7- членно професионално жури, съставено от изтъкнати специалисти в областта на детското творчество, както и от 7- членно детско жури, в което участват деца с таланти в различни области на изкуството.