Начало Спорт Хандбалистките на Панагюрище загубиха третия си мач от първенството в елитната женска...

Хандбалистките на Панагюрище загубиха третия си мач от първенството в елитната женска група

СПОДЕЛИ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Хандбалистките на Панагюрище загубиха третия си мач от първенството в елитната женска група.

В съботния следобед, след петчасово пътуване до Шумен младите панагюрски хандбалистки се изправиха срещу бронзовите медалистки от миналата година – отбор изключително рутиниран ,изграден от доказали се през годините опитни състезателки.Мачът започна с гол за нашия отбор, след това шуменки направиха пет попадения,отново три поредни попадения за панагюрки, изравняване на резултата в 19 мин.  До 24 мин. панагюрки поведоха с гол, шуменки изравниха.Съдийската двойка, млади начинаещи съдийки, допусна изключително елементарни грешки ,които бяха в полза на домакините и това преобърна играта -за пет минути шуменки поведоха с пет гола и първото полувреме завърши при резултаа 16:11.През второто полувреме настъпи тотален срив в играта на панагюрки,за който допринесоха не само опитната игра на домакините ,но и съдийските грешки и постоянното отстраняване от игра на състезателки от Панагюрище/през игровото време на срещата за панагюрки има 6 отстранявания за 2 мин,а за домакините само 1 отстраняване/.Края на мача бе даден при резултат 36:20 за домакините.

На 7 ноември /събота/ , Панагюрище е домакин на следващата среща от първенството .За панагюрки предстои още един тежък мач с отбора на Свиленград/със състзеателки, събрани от цялата страна и играли в чужди отбори/,който тази година е претендент за титлата.
Срещата ще се играе в зала Арена Асарел от 14 ч.

На 8 ноември /неделя/  от 10.00 ч ХК Панагюрище ще бъде домакин на Първият турнир от републиканското първенство за 19г девойки.Панагюрище на регионален принцип ,попадна в силната група с отборите на Бъки,Габрово ;Етър,В.Търново  ;Никиспорт,Сливница.