Начало Култура Скромен културен календар е подготвила Общината за месец ноември

Скромен културен календар е подготвила Общината за месец ноември

64
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

Културният календар за месеца започва на 5 ноември от 18:00 часа с концерт на Орлин Чолаков – Трубадура в Народно читалище „Виделина -1865”.

lilium

 

 

Книгата на Виолета Бончева „ЛИЛИУМ” ще бъде представена на 9 ноември от 17:30 часа в Общинска библиотека „Стоян Дринов”.

 

 

teatraliСамодеен театър при Народно читалище „Виделина -1865” ще представя постановката „СВЕКЪРВА” от Антон Страшимиров на 11 и 13 ноември от 18:00 часа в театралната зала на Народно читалище „Виделина -1865”.

nasledstvo

 

 

На 16 ноември от 19:00 часа в голямата зала на Театър Дом – паметник, театър „Искри и сезони” гостува с постановката „НАСЛЕДСТВОТО” от Пиер Шено. Творчески екип: режисьор Иван Танев, художник Никола Налбантов. Участват: Искра Радева, Антон Радичев, Веселин Ранков, Милена Атанасова, Деси Бакърджиева, Илия Георгиев, Стефан Стефанов

 

Празнична програма по повод Деня на християнското семейство ще се проведе на 20 ноември от 17:30 часа в камерната зала на Театър Дом-паметник. Програмата ще е с участието на възпитаници от Обединено детско заведение „Райна Княгиня”.

Финалът на културните събития за месеца ще бъде на 26 ноември от 17:30 часа с представянето на книгата на Елизабета Джамбазова „КОГАТО КРЪВТА ЗАГОВОРИ” в Общинска библиотека „Стоян Дринов”.