Начало Спорт Хандбалистките ни с две победи и една загуба във втория турнир от...

Хандбалистките ни с две победи и една загуба във втория турнир от Националната Б дивизия – жени

СПОДЕЛИ
restorant

На 15 декември в зала „Арена Асарел“ ХК „Панагюрище“ бе домакин на втория турнир от Националната Б дивизия- жени.  Панагюрският отбор изигра две срещи и спечели служебна победа над неявилия се „Искър“ с 10:0.   В първата изиграна среща панагюрки се разправиха безапелационно с Минерални бани- Хасково. Нашите доминираха през цялото време, показаха атрактивна игра и завидно майсторство  и победиха с 15:10 / 8:3 на полувремето/ .  Във втората среща с претенциозния отбор на „Спартак“-Плевен, нашите започнаха неуверено и първото полувреме завърши при 10:5 за плевенчанки. Второто полувреме панагюрки се върнаха в мача и стигнаха до един гол разлика, след което последваха няколко грешки в края на мача ,от които се възползваха плевенчанки и мачът завърши в тяхна полза 16:12. В  другата среща Спартак се наложи над Минерални бани с 23:16.

За Панагюрище играха :Надежда Шишкова, Елена Чолакова, Надежда Шилева, Мария Боева, Галя Иванова, Катрин Чочева, Стефани Навущанова, Марина Чардакова, Станислава Чакърова, Евелин Драганова. Стиляна Добрева и Николета Иванова присъстваха, но не играха поради контузии.

Треньорите Карагьозова и Атанасов са доволни от представянето на отбора, като се има предвид, че отборът е изграден от девойки/без Мария Маслева/ и пет жени, които не играят в елитната група. Ако Панагюрище събере всичките си състезателки в един отбор, в А група ще имаме отбор ,който да се бори за медали .