Начало Спорт Жените на ХК Панагюрище загубиха домакинския си мач в Хасково

Жените на ХК Панагюрище загубиха домакинския си мач в Хасково

СПОДЕЛИ

240px-Handball_the_ballНа 8 февруари женският отбор на ХК Панагюрище пътува до Хасково за поредния мач от „А“РХГ. Панагюрище бе домакин , но както и другите домакински мачове и този изигра на чужд терен.

В оспорван двубой се впуснаха възпитаничките на Карагьозова и Атанасов. Пред хасковска публика и тенденциозно съдийство ,жените изиграха силно първо полувреме,завършило с два гола аванс за хасковлийки /12:14/. До двайстата минута на второто полувреме,се играеше гол за гол.В останалите десет минути панагюрки не издържаха на напрежението /постоянно от нашият отбор имаше отстранени състезателки,и играехме с човек по-малко/.Мача завърши при резултат 28:22 в полза на Хасково,като това е първата им победа като домакини.
За Панагюрище се състезаваха:Стефка Цветанкова,Петя Цветанкова,Елена Чолакова,Надежда Шилева,Йорданка Тодорова,Ангелина Симеонова,Тотка Дойкинова,Екатерина Табанджова,Мария Савлекова,Ива Караджова,Галя Иванова.

Състезателките на Панагюрище – ЙОРДАНКА ТОДОРОВА и ТОТКА ДОЙКИНОВА получиха повиквателни за лагер на Националния отбор за девойки до 19г. в гр.Габрово от 22 до 28 февруари.Националният отбор на България ще играе Европейска квалификация на 17-19 април в Габрово.Да пожелаем успешно представяне на нашите момичета !