Начало Развлечение Хавиер Бардем и Джони Деп превземат панагюрското кино тази седмица

Хавиер Бардем и Джони Деп превземат панагюрското кино тази седмица

СПОДЕЛИ

Най-новата част на филмовата сага „Карибски пирати“ – „Отмъщението на Салазар“ очаква киноманите в кино ”Модерен театър ” тази седмица, а малчуганите ще се забавляват с любимото си щъркелче Ричард.

КАРИБСКИ ПИРАТИ: ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР – 3D Премиера


Жанр: Приключенски, Екшън, Комедия
В ролите: Орландо Блум, Йън Макшейн, Брентън Туейтс, Хавиер Бардем, Кийт Ричардс, Джефри Ръш, Джони Деп, Мартин Клеба
Държава: САЩ
Дата: 02.06.2017 г. (петък)
Час: 19:00 часа

Дата: 03.06.2017 (събота)
Час: 19:30 часа
Цена на билета: 5,00/6,00 лв.

Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си роля на безрасъдния и авантюристичен антигерой Джак Спароу. Карибски пирати: Отмъщението на Салзар заварва капитан Спароу в крайно неблагоприятно положение, когато смъртоносните духове на загинали моряци, начело със страховития капитан Салазар (Хавиер Бардем), успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето – и най-вече Джак.
Той, обаче, е мишена заради личната си история с капитан Салазар. Единственият шанс за оцеляване на Спароу е в легендарния Тризъбец на Посейдон, но – за да го намери – той трябва да сключи несигурен съюз с Карина Смит (Кая Скоделарио) – блестящ и красив астроном, и Хенри (Брентън Туейтс) – вироглав млад моряк от
Кралските военноморски сили. На руля на Умиращата чайка, неговия обидно малък и занемарен кораб, капитан Джак Спароу се опитва не само да обърне злощастната си съдба, но и да отърве собствената кожа от най-страшния и злонамерен враг, на когото се е натъквал до момента.

ЩЪРКЕЛЧЕТО РИЧАРД – 3D Премиера


Жанр: Анимация, Приключенски
Държава: Люксембург, Белгия, Германия, Норвегия, САЩ
Дата: 03.06.2017 г. (събота)
Час: 17:00 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 6 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 17 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.

Врабчето Ричард е осиновено и възпитавано от щъркали, затова той смята, че е един от тях. Но идва време да се мигрира на юг. Родителите се страхуват, че Ричард няма да се справи с полета и го оставят у дома.
Той, обаче решава сам да се отправи на опасното пътешествие. По пътя той се сприятелява със странна сова и ексцентричен папагал, който мечтае за голямата сцена. Тази тройка се впуска в шеметно пътешествие с автобус, влак и круизен лайнер.