Начало Общество Хороскоп за 12 май: Близнаците да не поемат рискове, Рибите ще играят...

Хороскоп за 12 май: Близнаците да не поемат рискове, Рибите ще играят по чужд сценарий

СПОДЕЛИ
Гороскоп от Астрору

Днес е 12 май 2022 г., 12-13 лунен ден , нарастващата луна във Везни . Разположението на планетите през този ден ще увеличи желанието ви за свобода и независимост. Но в същото време ще можете да уважавате не само своята, но и чужда свобода. Именно поради тази причина денят е много успешен за колективна дейност. Днес ще бъде по-лесно да срещнете хора, които споделят вашите възгледи. Това е добър момент да станете член на някаква група по интереси или клуб. През тези дни ще се засили и желанието за алтруизъм, ще има много по-малко личен интерес в действията. Денят е благоприятен за доброволчество, доброволна служба на обществото и защита на интересите на другите хора.

Овен ♈

Днес не сте склонни към дребнавост. Можете да похарчите цяло състояние, за да се забавлявате или да проведете оригинален експеримент. На този ден имате шанс да придобиете надеждни съмишленици за дълго време. За да останат силни и стабилни отношенията с тях, изградете ги върху искрена симпатия, приятелство и взаимна отговорност, а не върху преследване на материални облаги.

Телец ♉

Вашата основна задача днес е да получите всичко, което можете от живота, но в същото време да не надценявате личния си потенциал. В противен случай вашият ентусиазъм и вяра ще се превърнат в заразителен пример за другите, но твърде трудно изпитание за вас. Използвайте всяка възможност, за да спестите имущество и да подсигурите финансовото си състояние.

Близнаци ♊

Днес оставете другите да поемат рискове и да поставят всичко на карта, това не е необходимо за вас. Ако сте общителен човек (както се предполага, че са Близнаците), може да не сте в състояние да устоите да участвате в мащабно колективно събитие. Здравият разум и натрупаният житейски опит обаче ще ви подскажат навреме как да излезете от играта, без да обидите никого и без да загубите нито едно от предимствата си.

Рак ♋

Днес всяко излишество и екстравагантност може да бъде стъпка към криза за вас. Можете да станете жертва на собствената си филантропия или на чужд авантюризъм. Звездите не ви съветват да се поддавате твърде активно на любовта към екзотичните иновации или страстта към чуждата кухня.

Лъв ♌

Днес можете лесно да бъдете подтикнати да демонстрирате своите способности и амбиция. Ако гордостта ви е наранена или финансовата ви жизнеспособност е поставена под въпрос, вие сами ще стигнете до бариерата. Преди да похарчите енергията или парите си, потърсете по-просто, по-красиво и по-икономично доказателство за вашия успех. Най-вероятно до вас днес определено ще има разумен, опитен приятел, който е готов да предложи най-добрия изход.

Дева ♍

Днес естественият ви инстинкт да помагате на другите може да придобие повече или по-малко позната форма. Може би доброволно ще поемете цяла система от задължения (особено ако имате опит в избрания бизнес). В същото време звездите не ви съветват да се отказвате от непознати функции, които могат да разширят хоризонтите ви. Научете рецепта за ново ястие или създайте нещо с ръцете си.

Везни ♎

Днес сдържаността и приветливостта са органично съчетани във вашето поведение и лесно можете да балансирате модните тенденции с вечната класика. След като искате, и вие ще станете съвършенство, а за другите – обект на завист. Но и нищо човешко не ви е чуждо. Под влияние на приятели, деца или обект на чувства, както и комбинация от необичайни обстоятелства, можете да промените принципите си и да започнете някакъв експеримент.

Скорпион ♏

Днес домашната среда може да стане непринудена, необичайна или тържествена. Може би обстоятелствата ще започнат да ви тласкат към пътуване и екстравагантност. Това обаче е само едната страна на монетата, а звездите не ви съветват да забравите за втората. Това е да мислиш рационално във всяка ситуация, да останеш верен на добрите обноски, стила и чувството за мярка.

Стрелец ♐

Днес може да бъдете поканени на някакво събитие. Да бъдеш в шумна компания от случайни хора може да ти се стори интересно, докато не похарчиш пари и не ти писне от удоволствия. Възможно е здравословно състояние да ви принуди да напуснете такова общество. Ако цените ресурсите си и сте обвързани с миналото, предпочетете да се срещнете със стари приятели, отколкото приключение с непредсказуем изход.

Козирог ♑

Днес може да имате нужда от допълнителни средства за собствено удоволствие, за нуждите или игрите на децата. Възможно е също така да искате да се отпуснете на престижно място или да задоволите каприз на любим човек. За щастие естественият здрав разум няма да ви подведе, ще можете да поддържате рационален подход към материалните въпроси. Ясен план ще ви помогне да останете в рамките на бюджета си.

Водолей ♒

Днес всичко зависи от правилния баланс между напредък и традиция, гордост и смирение, смелост и умереност. Придържането към правилата на добрите обноски и стандартните комуникационни сценарии ще ви осигури спокойствие. Прекомерните апетити и твърде развитото самочувствие могат да ви тласнат към нови постижения, но в същото време да ви направят по-уязвими.

Риби ♓

Днес, за да сте в крак с живота и да не останете встрани, трябва да играете по чужди правила. Екипният дух и груповите ценности през това време могат да бъдат много по-важни от вашите или нечии индивидуални нужди. Възможно е да се наложи да се жертвате за интересите на вашата общност. Вашите скрити надежди – например за трайно приятелство с някого – може да са преувеличени.