Начало Хороскоп Дева

Дева

Годишен хороскоп ДЕВА 2017

624-300-zodiia-deva-horoskop

След динамичната 2016-а, която за много от вас беше изпълнена с нови възможности, но и с колебания и трудности, и през 2017 година ще трябва да се примирявате с известна несигурност. Някаква ситуация в личния или в професионалния ви живот ще ви смущава или безпокои, ще търсите решение, но за съжаление има голяма вероятност то да ви убягва и да се лутате насам-натам. Колкото и да мислите и да анализирате, едва ли ще виждате нещата отчетливо, а не е типично за вас да ви липсва яснота.

Това допълнително ще ви притеснява – днес ще си мислите едно, а утре – друго. Може би ще бъде по-добре, ако престанете да анализирате, да търсите решения и да се опитвате да въвеждате ред във всичко. За вас ще бъде предизвикателство, но по-добре е да се пуснете по течението и да видите докъде ще ви отведе. Ако не сте сигурни как да постъпите, не правете нищо – действайте, когато вътрешният ви глас ви казва, че сте на прав път. Добрата новина е, че колебанията ще ви съпътстват по-скоро през първата половина на годината.

През 2017 година внимавайте да не попаднете под негативно влияние. Вариантите за това са различни – например, да започнете да злоупотребявате с алкохол или вредни вещества, да подхранвате напразни илюзии в любовта или да се натоварите с прекалено много отговорности, само и само да се покажете добри и да не затрудните друг човек.

Чудесно е, че искате да помагате и да доказвате как бихте могли да се справите с всичко, но нека това не бъде за ваша сметка – усетите ли, че някой волно или неволно се възползва от вас, очертайте граници помежду ви. Поддържането на баланс между това, което давате, и онова, което получавате в замяна, ще бъде основна тема за вас както в личния, така и в професионалния ви живот.