Начало Хороскоп Козирог

Козирог

Годишен хороскоп КОЗИРОГ 2017

624-300-strelec-zodiia-znak-zodiakalen-horoskop

2017 година ще бъде динамична за вас. Така че, ако имате очаквания, че всичко ще върви постарому, просто се откажете от тях – това просто няма как да се случи.

Ще се случват промени и в личния, и в професионалния ви живот, които трудно ще предвиждате, защото ще ви изненадват и по всяка вероятност ще бъдат провокирани отвън – от действията и от решенията на други хора. Тези решения обаче ще засягат и вас, така че на свой ред вие също ще трябва да правите избор.

Това няма да бъде много лесно обаче, защото ще изисква да направите някакъв компромис. Може да се чувствате раздвоени между две житейски сфери, между различни професионални ангажименти или между хора, които са важни за вас. Дилемата, каквато и да е тя, ще ви създаде известно вътрешно напрежение, и, за да я решите, ще трябва да надмогнете себе си.

Макар че тази прогноза може да не изглежда оптимистична, всъщност съдбата не желае да ви тормози, а да ви тласне в нова посока, да ви помогне да възстановите баланса в отношения, които са излезли от равновесие, и най-важното: да ви подтикне да направите промяна вътре в себе си.

За вас ще бъде по-добре, ако не се опитвате постоянно да контролирате всичко, което се случва в живота ви, само и само за да става както вие искате, или да се опитвате да задържите нещата такива каквито са – дори да пробвате, няма да успеете.

А ако се откажете да правите промените, към които ви подтикват събитията, ще се затормозите. В по-практичен план през 2017 година бихте могли да направите подобрения в някаква област – например да ремонтирате дома си.