Начало Хороскоп Скорпион

Скорпион

 

Годишен хороскоп СКОРПИОН 2017

624-300-zodiia-skorpion-horoskop

През 2017 година събитията ще ви подтикнат да превъзмогнете нещо много характерно за вашия знак – страха от промяна. По-конкретно – вероятно ще бъдете принудени да се откажете от някои неща, в които по една или друга причина сте се вкопчили или просто не съзнавате, че без тях би ви било по-добре.

Този процес ще бъде не особено лек за вас, защото ще се наложи да превъзмогнете себе си, да се откажете от някои остарели вярвания и да се оставите на неизвестното бъдеще. Звучи плашещо, но бъдете сигурни, че промяната винаги ще бъде във ваша полза – ако се съпротивлявате на случващото се, само ще поддържате застоя. 

Опитайте се да имате по-голяма вяра в живота – нищо чудно в момента, в който отслабите контрола върху хората и ситуациите, нещата да се развият по-лесно или поне дискомфортът ви да се намали. Годината е много благодатна не само за освобождаване от стари връзки, ангажименти, цели и убеждения, но също така и от негативни емоции, които тровят живота ви.

Ако вярвате във висши сили, помолете се да ви помогнат да простите на враговете си и на хора, които са ви наранили – намерението ви ще се превърне в мощна движеща сила. И независимо в какво вярвате, през тази година ще може да разчитате на подкрепа от звездите, за да изчистите плевелите на миналото и да засеете семената на бъдещи творения.

От октомври нататък ще усетите прилив на сили и ентусиазъм, а някои от вас ще тръгнете и по напълно нов път. Ако искате някакво ново ваше начинание да бъде успешно, започнете го в дните след 20 октомври – ще постигнете бърз напредък. Към края на годината всичко, което сте сътворили на вътрешно ниво, включително идеите за творчески проекти, ще започне да става видимо и да дава резултати.