Начало Общество Хороскопът за 10 май

Хороскопът за 10 май

СПОДЕЛИ

Kакво носи предстоящият ден за всички зодии? Нека разберем.

Овен
Овни, тази глава от живота ви е свързана с връщането на контрола. Става дума за докосване до силата на съзнателното създаване и запомняне, че имате силата да оформите съдбата си, докато вървите напред. Въпреки това нещата на междуличностния фронт може да се объркат в следващите дни с лъжа, измама или предателство като основни теми. По мъдрите думи на поетесата Мая Анджелоу: „Когато хората ви покажат кои са, повярвайте им от първия път.“

Космически съвет: Вашият вътрешен кръг може да се справи с рестартиране.

Телец
Телец, време е да постигнете перфектния баланс между работа и забавление! Ако сте били изцяло отдадени на работата и не сте се отпускали, считайте това за своя космически тласък да се отдръпнете и да се забавлявате. Намерете своя дзен, като планирате престой точно както бихте направили при всяка важна среща. Независимо дали става въпрос за среща на кафе с приятели или спокойна вечер с хубава книга. Балансирането на професионалните ви амбиции с личната радост е не само полезно – то е от съществено значение за вашето психическо, физическо и духовно благополучие. Не забравяйте, че няма по-добро лекарство от осем часа непрекъснат сън.

Космически съвет: Дайте приоритет на спокойствието си точно толкова, колкото на шума.

 

Близнаци

Но какво означава да живееш творчески живот? Да организираш живот, който е толкова вълшебен отвътре, колкото и отвън? Само за днес си представете себе си като мост – мост между небето и земята – мост между невидимото и видимото. И тогава си дайте разрешение да раждате идеите, които копнеят да бъдат родени чрез вас. Не забравяйте, че съвършенството е само илюзия. Единственото нещо, върху което искате да се съсредоточите, е да прегърнете духа на играта и да се забавлявате много по пътя.

Космически съвет: Прегърнете духа на играта и се забавлявайте много по пътя.

Рак
Доверете се, че имате цялата подкрепа, от която се нуждаете, и че ресурсите, от които се нуждаете на всяка стъпка по пътя, ще ви бъдат предоставени от божествен дух. За някои от вас това може да е време да се издигнат и да приемат ръководна позиция. ако това е вярно, във вашия случай оставете да водите с пример, да се превърне във ваша мантра, докато вървите напред и напред. Вие вдъхновявате другите, просто като сте себе си.

Космически съвет: Време е да мечтаете в HD!

 

Лъв

Светът постоянно ни дава посланието, че сме или „твърде много“, или „недостатъчно добри“. И така, прекарваме живота си, опитвайки се да се впишем в рамки, които ограничават свободата ни и/или да играем роли, които ни се струват неавтентични. Хубавото е, че сте в момент от вашето пътуване, в който вече не чувствате необходимостта да се придържате към сценария. Прекратявате абонамента си за Матрицата и цялата драма, която идва с това. Приемете този хороскоп като напомняне да се появите в големия, лош свят като най-неизвиняемата версия на себе си. Подслушано на космическата конференция: вие вдъхновявате другите само като сте себе си.

Космически съвет: Отписвате се от Матрицата и цялата драма, която идва с нея.

Дева
Вие не сте дошли тук, за да приглушите светлината си или да заглушите блясъка си! Вие дойдохте тук, за да разкриете свещените си дарби и да сътворите своя най-разширен живот! Така че, продължавайте да изразявате себе си смело и безстрашно. Сега е идеалният момент да полеете семената, които сте засадили по-рано тази година, с любов, грижа и нежност!

Космически съвет: Сега е идеалният момент да полеете семената, които сте засадили по-рано.

 

Везни
Вие сте напътствани да се доверите на божествения план, който е безупречен в своето изпълнение. Това, което ви се отнема, просто създава пространство за нещо по-добро и по-велико, което да навлезе във вашето преживяване. Това означава, че картите показват ново начало в сферата на вашата кариера и финанси. Осъзнайте възможностите, които чукат на вратата ви, докато казвате „да“ на това, което предизвиква радост.

Космически съвет: Дойдохте тук, за да последвате своето блаженство!

Скорпион
Мислете за сезона на Телец като за кулминация на периода, който ви тласка по-нататък в посоката на вашите мечти. Ако и когато откриете, че се борите да вземете решение, запитайте се дали дадената възможност е в съответствие с вашата дългосрочна визия. Що се отнася до любовта и романтиката, картите показват период на стабилност – присъствието на партньор, който обещава да бъде до вас през най-бурните бури.

Космически съвет: Както винаги, имайте предвид дългосрочната визия, когато вземате решение.

 

Стрелец
Стрелец, вие се справяте с предизвикателства като свиреп войн, какъвто сте, и всичко това води до момент на пробив. Вселената ви подтиква да впрегнете силата на съзнателното творение и да направите квантова промяна. Прегърнете идеята, че това, върху което се съсредоточавате, се разширява – и отхвърлете всички витаещи съмнения. Не знаете откъде да започнете? Започнете с визуализиране на реалността, която искате да проявите. Вижте как успявате и усетете енергията от това, че сте постигнали целите си. Подслушано на космическата конференция: време е да подхранвате семената на изобилието, страстта и целта, докато визуализирате най-добрия сценарий!

Космически съвет: Съсредоточете се върху най-добрия сценарий и направете място за разгръщане на чудеса!

Козирог
Наблюдавайте. Просто наблюдавайте. Наблюдавайте колебанията на ума си. Пространствата между пространствата и пространствата между тях. Докато го правите, нова светлина ще започне да ви огрява. Осъзнаването, че всичко е както трябва да бъде – и осъзнаването, че това, което се отнема, е част от божествения план, който е начертан в небето за вас. Само за днес, разхлаби хватката, Козирог. Знай, че твоята победа е да следваш пътя на най-малкото съпротивление, дивако.

Космически съвет: Влезте в режим на наблюдател. Това е всичко.

 

Водолей

Вие сте в момент от пътуването си, в който вече не сте обременени от страха от провал, от страха да не сте достатъчно. И така, вие хвърляте предпазливост на вятъра и си давате разрешение да правите това, което никога не сте правили преди – да се впуснете там, където никога не сте се осмелявали преди. Въпреки това, творческият ренесанс също може да бъде на картата – видът, който изисква да се разделите с правилата. Както винаги, визуализирайте себе си като съд за творческото съзнание, за да изрази себе си, докато оставяте вашия вътрешен художник да води пътя.

Космически съвет: Време е да изхвърлите всеки правилник през прозореца.

Риби

Говори се, че вашето магнитно поле е толкова силно, че намира начин да извика във вашия опит хора, места и възможности, които подкрепят еволюционния процес. Така че, настройте вътрешната си радиочестота на благодарност, докато благодарите за всичко, което имате и всичко, което тепърва предстои! Нещо ни подсказва, че нещата на фронта на любовта и романтиката ще станат по-диви и по-сочни по повече начини, отколкото можете да си представите и по повече начини, отколкото можете да преброите!

Космически съвет: настройте вътрешната си радиочестота на благодарност!